Słownik wegetarian A
- Jak przygotować AWOKADO (Persea gratissima) Definicja Południowej, o zielonej albo ciemnej skórce. Dojrzały ma tłusty, miękki miąższ. Spożywany zwykle na surowo, jako samodzielna przystawka,
- Jak przygotować ARBUZ (Citrullus vulgaris) Definicja dyniowatych, pochodzącej z Afryki Południowej i uprawianej w ciepłych rejonach na całym świecie. Jadalne są owoce (jagody) o wadze do,
- Jak przygotować AGREST (Grossularia reclinata) Definicja nazwę „winorośli północy”. Jadalne są owoce (jagody) o barwie czerwonej, zielonej albo żółtej, w miarę inicjalnie dojrzewające, dzięki,
- Jak przygotować ANYŻ GWIAZDKOWY (Illicu verum) Definicja gwiazdki wiecznie zielonego krzewu z rodz. magnoliowatych, uprawianego w Chinach i na Półwyspie Malajskim. Stanowi popularną przyprawę w,
- Jak przygotować ANYŻEK (Pimmpinella anisum) Definicja jednorocznej rośliny baldaszkowatej uprawianej w państwach południowych. Charakteryzują się słodkawo-korzennym, piekącym smakiem.
Dietetyk dla wegetarian, dla Jarosza definicje
- Przepis na dietę
- Odchudzanie bezmięsne
- Dieta dla jarosza
- Żywienie dla wegetarian
- Odżywianie bez mięsa dla jarosza
Definicja Anyżek (Pimmpinella Anisum), Anyż Gwiazdkowy (Illicu Verum), Agrest (Grossularia Reclinata), Arbuz (Citrullus Vulgaris), Awokado (Persea Gratissima opis.
Co to jest Anyżek (Pimmpinella Anisum), Anyż Gwiazdkowy (Illicu Verum wyjaśnienie.