dracunculus artemia estragon definicja
Dla wegetarian ESTRAGON (Artemisia dracunculus). Słownik pochodzącej z Azji Środkowej i uprawianej.

Czy przydatne?

Dieta ESTRAGON (Artemisia dracunculus)

ESTRAGON (Artemisia przygotowanie
Przygotowanie estragon (artemisia dracunculus) dieta

Definicja ESTRAGON (ARTEMISIA DRACUNCULUS): Świeże albo ususzone i sproszkowane liście i czubki byliny pochodzącej z Azji Środkowej i uprawianej aktualnie w Europie i Ameryce. Odznaczają się łagodnym zapachem i korzennym ostrym smakiem. Stosowane są do zup, szparagów, sałatek, omletów i marynat. Poszatkowane dodaje się do majonezu i musztardy. Zalane octem winnym świeże liście dają po 10 dniach ocet estragonowy stosowany do sosów i zup

Czym jest ESTRAGON (Artemisia znaczenie w Słownik wege E.

  • Dodano:
  • Autor: