babassu olej definicja
Jak użyć OLEJ BABASSU - definicja. Lek na tłuszczów i jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe.

Czy przydatne?

Definicja OLEJ BABASSU jako lek

Co to jest OLEJ BABASSU: to olej z egzotycznej palmy Atalia, zawiera około 70% tłuszczów i jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe: linolowy, linolenylowy i poli-nitoleinowy. Dzięki swym cechą odżywczym służący jest w kosmetyce i przemyśle spożywczym zamiast oleju kokosowego. Zmiękcza skórę, czyni ją delikatną i zabezpiecza przed działaniem niekorzystnych czynników zewnętrznych.

Czym jest OLEJ BABASSU znaczenie w Medycyna estetyczna O .

Leczenie Oxybrazja:
Zabieg zabieg do mikrodermabrazji. Wykonuje się go pod ciśnieniem dzięki tlenu i rozproszonych kropli soli fizjologicznej. W zależności od głębokości działania zabieg ma działanie odświeżające, wygładzające olej babassu.
Leczenie OLEJ Z KUKURYDZY:
Zabieg zawiera witaminę E, A, i C. Przyspiesza regenerację skóry, odżywia, odświeża i nadaje jej miękkość olej babassu.
Leczenie OCZAR WIRGILIJSKI:
Zabieg wyciąg roślinny o działaniu przeciwzapalnym, przeciwbakteryjnym. Redukuje wydzielanie sebum i przeciwdziała pękaniu naczynek krwionośnych. Wpływa napinająco na skórę i polepsza jej koloryt olej babassu.
Leczenie OLEJ PARAFINOWANY:
Zabieg zmiękcza zewnętrzne warstwy skóry umożliwiając lepsze wchłanianie składników olej babassu.
Leczenie Oczyszczanie Skóry Wstępne:
Zabieg makijażu i przemyciu twarzy, dekoltu i szyi. Etapowo, odpowiednimi preparatami, usuwany jest makijaż oczu i szminka, następnie oczyszcza się całą twarz rozprowadzając delikatnie preparat olej babassu.
  • Dodano:
  • Autor: